עוגת פירורים ושוקולד טעימה אש

גולדי גולדברג 11 Comment on עוגת פירורים ושוקולד טעימה אש

האתגר הגדול בפסח זה להכין עוגות טעימות לא יבשות מדי, לא קמחיות מדי. שהקמח לא ישקע ושהיא תצא גבוהה • מתכון טעים בטירוף •פסח טעים

13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

כשתכינו את העוגה הזו קחו בחשבון שמהר מאד לא יישאר כלום.

ושהאורחים אחר כך יבקשו מתכון (שיעיזו לא לבקש!!).

עוגת פירורים ושוקולד

מכינים קודם את הבצק.

לשוקולד:
ממיסים בסיר על אש נמוכה
100 גר שוקולד
1/2 כוס קקאו
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים
כשהכל נמס לכבות את האש ולהוסיף
1-2 כף יין מתוק
וכשמתקרר
3 ביצים

בקערה נפרדת! להכין את הבצק:
2 כוס קמח תפוח אדמה
3/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שקדים טחונים
1 ביצה
לערבב היטב לשטוח
לשטוח על התבנית את הבצק 2/3 מעל זה את השוקולד המומס… ומעל 1/3 בצק מהמקפיא לגרד מעל השוקולד

העוגה טעימה מאד



11 תגובות

מיין תגובות
  1. 11

    נשמע טוב
    אבל לא הבנתי
    הבצק אופים? מקפאים?
    אשמח לתשובה

    1. צודקת, תחילה אופים את הבצק שישחים קלות בערך עשר דק (לפי סוג התנור) מוציאים מוסיפים את השוקולד אופים 5 דקות מוציאים ומגרדים מעל את שאריות הבצק אופים עוד קצת (זהירות שלא יישרף)

      1. תודה!
        אנסה בעז"ה, נשמע מוצלח מאוד

    1. הכנתי את העוגה ויצא ממש טעים, כולם התלהבו…
      תודה רבה

  2. 9

    ניסתי, מדהים מדהים!! תודה רבה!!!

  3. 7

    אני חייבת להוסיף ולומר לכן, הכנתי את העוגה ואין דברים כאלו המשפחה לא האמינה שזה עוגה פסחית. תודה רבה רבה!!!!!! רק טיפ קטן: שמנו בערך 150/200 גר' שוקולד במקום 100 גר' וזה הוסיף המון

    1. אני עשיתי כמו שכתוב במתכון ויצא לי ממש ממש טעים… נראה לי אני אכין את זה גם אחרי פסח….

  4. 6

    אני חייבת להוסיף ולומר שהעוגה טעימה במיוחד והאורחים לא האמינו שזו עוגה פסחית. טיפ קטן: לשים לפחות 150/200 גר' שוקולד במקום 100